Ajankohtaista

SUKUKOKOUS 29.-30.7.2017 NAANTALISSA

Laittakaahan jo päivämäärät kalenteriinne. Hallitus on pyytänyt tarjouksia muutamalta majoitus- ja hotellipalveluja tarjoaavalta yritykseltä Naantalista ja Naantalin lähistöllä. Ilmoittelemme heti kun saadaan varmistusta asiaan.

 

Sukuseuramme vuosikokous oli 28.8.2016 pidettiin Tampereella Finlaysonin Palatsissa 

http://www.finlaysoninalue.fi

Vuosikokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Ja kun ei ollut sukukokousvuosi toimihenkilöitä ei valittu - siis vanhat jatkavat vielä ensi kesän sukukokoukseen asti.

Hilkka Vahervuori kertoi Timo Lönnmarkin ollessa estynyt kokouksemme yhteydessä Lönnmarkin suvun Timon isälinjan DNA-tutkimuksesta, jonka hän tilasi viime kesän sukuseuramme vuosikokouksen yhteydessä aiheesta esitelmän pitäneeltä Margit Straniukselta. Myös Aarre Joensuu on teettänyt vastaavan tutkimuksen oman isänsä, joka ei kuulu Lönnmarkin sukuun, isälinjasta ja myös äitinsä äitilinjan tutkimuksesta. Lopputulos oli, että olemme viikinkien jälkeläisi ja olemme tulleet Normadiasta Tanskan kautta Suomeen. Aarre kertoi tuloksista.

 

Sukuseuramme DNA-tutkimusta

Sukuseramme jäsen Timo Lönnmark on teettänyt sukuhaaransa isä-linjasta DNA-tutkimuksen ja sehän liittyy meihin kaikkiin. Liiteenä mielenkiintoinen raportti tutkimuksen tuloksista

Geneettinen sukututkimus. Timo Lönnmark

Yhteenveto Timo Lönnmarkin geneettisestä sukututkimuksesta

Myös Aarre Joensuu teetti vastaavan tutkimuken sekä äiti- että isälinjastaan. Hänen äitinsä on Lönnmarkin sukua. Yhtymäkohtia on vaikka kuinka paljon - tietenkin.

 Geneettinen sukututkimus. Aarre Joensuu

Powered by CMSimple | Login