Ajankohtaista

 

SUKUKOKOUS 29.-30.7.2017 Herrankukkarossa Rymättylässä

Vietämme sukuseuramme 12.sukukokousta mahtavissa puitteissa: luonnonhelmassa, Herrankukkarossa (sanan mukaisesti), Turun saaristossa. Paikka sijaitsee Rymättylän Airismaalla ja sinne pääsee kaikkina vuoden aikoina maateitse. Majoitumme kalastajakylän persoonallisissa ja uniikeissa mökeissä. Ohjelmassa on sukukokouksen lisäksi muutakin ohjelmaa - puhujaksi tulee sukutukimusseurasta asiantuntija kertomaan nykyaikaisesta sukututkimuksesta ja tavanomaiseen tapaan esittelemme itsemme ja sukuhaaramme. Lisäksi järjestämme ulko-ohjelmaa, johon on tietenkin säävaraus. Iltaa voimme viettää rennossa ja leppoisassa hengessä yhdessä sukulaistemme kanssa.

Ilmoittautuminen tapahtuu suoraan Herrankukkaroon osoitteessa https://www.lyyti.fi.reg/Tilaisuus_Herrankukkarossa_297_307_ 1072.

Voit myös ilmoittautua puhelimitse 02 5153300.

Kun ilmoittaudut 31.5 mennessä kokouspaketti maksaa 131,74€/hlö ja tämän päivämäärän jälkeen 144€/hlö. Paketti sisältää majoituksen aamiaisineen, tervetulotilaisuuden, saaristolaislounaan ja illallisen. Lapset alle 12 vuotta puoleen hintaan. 

Sukukokous 2017

Ohjelma

 

Sukuseuramme vuosikokous oli 28.8.2016 Tampereella Finlaysonin Palatsissa 

http://www.finlaysoninalue.fi

Vuosikokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Ja kun ei ollut sukukokousvuosi toimihenkilöitä ei valittu - siis vanhat jatkavat vielä ensi kesän sukukokoukseen asti.

Hilkka Vahervuori kertoi Timo Lönnmarkin ollessa estynyt kokouksemme yhteydessä Lönnmarkin suvun Timon isälinjan DNA-tutkimuksesta, jonka hän tilasi viime kesän sukuseuramme vuosikokouksen yhteydessä aiheesta esitelmän pitäneeltä Margit Straniukselta. Myös Aarre Joensuu on teettänyt vastaavan tutkimuksen oman isänsä, joka ei kuulu Lönnmarkin sukuun, isälinjasta ja myös äitinsä äitilinjan tutkimuksesta. Lopputulos oli, että olemme viikinkien jälkeläisi ja olemme tulleet Normadiasta Tanskan kautta Suomeen. Aarre kertoi tuloksista.

 

Sukuseuramme DNA-tutkimusta

Sukuseramme jäsen Timo Lönnmark on teettänyt sukuhaaransa isä-linjasta DNA-tutkimuksen ja sehän liittyy meihin kaikkiin. Liiteenä mielenkiintoinen raportti tutkimuksen tuloksista

Geneettinen sukututkimus. Timo Lönnmark

Yhteenveto Timo Lönnmarkin geneettisestä sukututkimuksesta

Myös Aarre Joensuu teetti vastaavan tutkimuken sekä äiti- että isälinjastaan. Hänen äitinsä on Lönnmarkin sukua. Yhtymäkohtia on vaikka kuinka paljon - tietenkin.

 Geneettinen sukututkimus. Aarre Joensuu

Powered by CMSimple | Login